Takk for oss!

Takk for oss!

26.01.11  |  Annet

Vi ønsker å meddele at matbloggen Vaffelhjerte opphører. Det siste innlegget fra oss er dermed publisert, men vi håper nettsiden vår vil fortsette å spre matglede og kan være en liten ressurs på den store verdensveven.

Det har vært en trist beslutning å ikke satse videre, men det skyldes at vi nå ønsker å tilegne fritiden vår til andre prosjekter.

Siden januar 2008 har Vaffelhjerte vært en kjær hobby som i stor grad har preget livene våre. Det har vært en flott og lærerik reise, og vi ser tilbake på alle de morsomme mulighetene, trivelige menneskene og positive tilbakemeldingene vi har fått.

Vaffelhjertelig hilsen fra oss!


17 Comments


 1. Hei dere to,

  Leit å høre at dere har bestemt dere for å sette en strek for Vaffelhjerte. Jeg takker for mye god inspirasjon, flotte bilder og fine oppskrifter, og jeg kommer fortsatt til å besøke Vaffelhjerte selv om dere ikke fortsetter å oppdatere. Vil ogsåp takke for samarbeidet så langt, og ønsker dere lykke til med nye prosjekter.

  Klem fra Trine ;)

 2. Det var trist. Skjønner at det tar mye tid, dere legger virkelig sjela i bra tekst og bilder. Har funnet mye inspirasjon og hjelp her. Ingen sjanse for fremtidige oppdateringer, med mindre frekvens? :) Fint at siden består i alle fall, det er som en velillustrert kokebok å regne.

 3. Oi,oi,oi – så synd!
  Gledet meg alltid til nye innlegg fra dere! Nydelige bilder+ interessante tekster – det er oppskriften for en god blogg det..:))
  Lykke til med nye prosjekter!!
  ina

 4. Skjønner jo godt at en god blogg tar tid – jeg er mer for at folk tar en pause på ubestemt tid heller enn poste halvdårlige innlegg “bare fordi”. Heller full stopp til det kommer noe inspirasjon.

  Håper jo virkelig ikke dette betyr full stopp for evig tid da :)
  Og håper jo at dere lar sida være, er mye godt lesestoff her og mye jeg burde prøve meg på ;)

 5. Så synd at det er slutt på Vaffelhjerte! Bloggen vil bli savnet. Takk for alle fine innlegg, og lykke til med de nye prosjektene!

 6. Å nei! Dette er jo favorittbloggen min! Det er få nettsider som er så visuelt pene og samtidig hjertegode som vaffelhjerte. Nå får jeg lete etter en ny favorittnettside :)

 7. Karianne Ø.

  Hei!
  Takk for dere! Synd at dere legger ned, men har nesten forstått at det har gått den veien.
  Har hentet mye inspirasjon herfra, og dere er/var den beste norske matbloggen.

  Lykke til videre:)!

 8. Lykke til videre med andre spennende prosjekter!

 9. Dette var synd, jeg kommer til å savne de flotte innleggene.
  Dere har skilt dere ut med eksepsjonelle bilder og god tekst, dere har deres helt spesielle look and feel!
  Lykke til videre!!!
  Klem Therese

 10. Hey, er det lov å bare gjøre sånn uten å spørre først!? Det blir et savn, kombinasjonen fine historier og kreative bilder har skilt Vaffelhjerte fra andre kule matblogger. Lykke til videre, og så er det kanskje lov å håpe på et comeback når tiden er inne!?

 11. Det var jo synd, men lykke til med nye prosjekter:)

 12. Martin fra Bergen

  Hei kjære vaffelhjerter!

  En utrolig trist nyhet at dere har besluttet å legge opp, må jeg virkelig si! Dere har vært en stor inspirasjonskilde for min kokkeglød de siste 2 årene, og jeg har fulgt bloggen deres med stor leselyst og nysgjerrighet! Dere har vært en fantastisk inspirasjonskilde, og ønsker dere alt lykke til framover!

  Varm hilsen fra Martin :)

  Adios!

 13. Hei! Synd å høre, men lykke til videre begge to! Og så må jeg få anbefale en annen matblogg til alle lesere – veganmisjonen.no…

  :)

 14. Tusen millioner takk for herlige oppskrifter.

  Lykke til videre. *snufs*

 15. Gjør som Voe? Come back!

 16. Lykke til videre! Jeg blir nå spart for unødvendige fristelser fra Vaffelhjerte.com, men fortsetter å nyte de dere allerede har delt!

 17. Det er ingen skam å snu.

  Norsk matvettregel. *kremt*

  Nå har dere hatt en lang god pause. Denne pausen må da ha fylt dere til randen med ny inspirasjon og bloggelyst?

  Ikke?

  Nei vel, men det lov å prøve seg…

  Dere er dypt savnet.

Leave a Reply